Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighederlørdag den 24. juli 2010

EFTERÅR & VINTER

Billedet er lånt her


Så er det nye Costume læst. Jeg er ikke fast læser, men er altid opmærksom på, når der er et tillæg med trends. Der kan jo altid falde en ide af eller to.
Og I kan godt spidse strikkepindene. Der skal strikkes i uld (eller allerhelst cahmere - men - men) i enkle linjer.
De gennemgående farver hos de fleste modehuse er sort, hvid, grå og camel. Som sædvanligt mixet med forskellige kontraster i de enkelte kollektioner. Der ses sarte pasteller, blomme, army og blå m.fl
En, efter min mening, stærk tendens viser at vi skal gå "tone i tone" - altså holdt i samme farve men i forskellige nuancer.
Der skal strikkes korte cardigans (lidt over eller lidt under taljen - jo den findes et sted cirka i midten!) store/oversized, lune og lette trøjer, lange veste og selvfølgelig pandebånd
Der skal strikkes snoninger eller nordiske mønstre. Trenden siger også tykke sokker i "fine" sko og selvfølgelig tørklæder. Handskerne skal være lange i læder, men hvorfor ikke strikke dem selv - og gå amok i broderi og perler? Det med perler og broderi står for egen regning!
Du kan også rolig give dig i kast med at strikke tykke vanter og gerne pynte dem med pels - og den behøver ikke være ægte. Selv skoene kan pyntes med pels!?!

Mode er ikke længere et diktat, det er frit valg, også til at gøre det selv.
God weekend

1 kommentar:

  1. Det er jo det som er så fint - at man kan bruke fantasien og lage sin egen variant av tingene. Høres ut som det blir en spennende høstmote:)

    SvarSlet