Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighederlørdag den 15. maj 2010

OPBEVARING

Købte jeg garn ? (når jeg alligevel var på Fanø) Nej JEG gjorde ikke, men min mand gjorde...... med bemærkningen: "Jeg ved du fortryder inden vi er hjemme, så vi kan lige så godt få det overstået" Så Flower Power Frakken er lagt på lager.
Det vil sige jeg har købt nye opbevaringsbokse i Føtex i dag. 3 stk for 100 kr, hvilket må siges at være en ok pris. Boksene findes i to størrelser (højde) og har fine små lufthuller.
De har garanteret været på bud for et par uger siden. Typisk mig, jeg er ikke god til at opdage tilbud, og jeg er slet ikke god til så at handle. Jeg venter gerne en uges tid eller mere - og boksene jeg gik efter i dag stod da heller ikke længere på en fremtrædende plads i butikken, men denne gang var jeg heldig !


I den højeste af boksene kan der stå to nøgler ovenpå hinanden. Der er nu noget særligt ved at putte dejlige farver ned i gennemsigtige bokse - og glæde sig til, at det bliver tid for at starte på et helt nyt strikketøj.
Boksene er suveræne og værd at gå efter, så hold øje med Føtex
Hav en dejlig weekend11 kommentarer:

 1. Fantastiske farver på det garn. Jeg er i gang med fuglesjalet og har da helt vildt lyst til mere fra den kant. Dog er jeg ret sikker på at jeg selv vil til Fanø og hente det. Det hører lige som med.

  SvarSlet
 2. Du har fuldstændig ret,turen højner nydelsen.
  Tak for kommentaren og velkommen på bloggen.

  SvarSlet
 3. Jeg er ny læser hos dig, og det er spændende at se din måde at strikke garn sammen i Christel Seyfaths modeller. Jeg splejser sammen, men det kan du læse mere om på min blog.
  Jeg glæder mig til at følge med i din blog, her tror jeg bestemt kan kan lære noget.

  SvarSlet
 4. Nu prøver jeg for 3 gang at sende dig en kommentar, så håber jeg den går igennem. Jeg vil glæde mig til at følge med på din blog. Sjovt at læse hvordan du strikker garn sammen, jeg splejser når jeg strikker mine sjaler.

  SvarSlet
 5. Tak for kommentaren. Sætningen ... her tror jeg bestemt jeg kan lære noget... glæder mit gamle lærerhjerte.
  At splejse garnet er bestemt en god metode. Jeg ville helt sikkert anvende den, hvis garnet var tykkere.
  Jeg smutter lige forbi din blog

  SvarSlet
 6. Jer er ny læser af din blog. Det er noget smukt garn, dejlige farver. Heldigt din mand kom med bemærkninger ... og du kom hjem med lækkert garn.
  Jeg har set Christel Seyfaths modeller i et ugeblad, de er rigtig fine. Måske skulle jeg som fremtidig projekt gå igang med en trøje eller?

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Hej Emmy
  Er det første gang - så vil jeg helt klart anbefale et sjal. Det er et rigtig dejligt stykke strikketøj. Fordelen ved sjalet er, at det ikke skal "passe", så der har man god tid til at blive fortrolig med opskrift og garn. Problem? det er svært at vælge

  SvarSlet
 9. Tak for din hilsen, jeg vil tænke sjalet og hvis det eneste problem er at vælge, så finder jeg helt sikkert ud af det.

  SvarSlet
 10. Hvorfor mener du at supersoft er for tyndt til splejsning? Jeg deler garnet, så der er en tråd af hver farve, og garnenderne går 4-5 cm over hinanden.

  SvarSlet
 11. Jeg mener ikke at supersoft er for tyndt til spejsning. Grunden til at jeg skriver tykkere garn er, at det ville være synligt bare at strikke hen over enderne, så derfor er splejsning en god ide når garnet er tykkere.
  Grunden til jeg ikke splejser i det tynde garn er, at jeg synes det er nemmere bare at strikke enderne med og det går rigtig fint i det tynde garn. Såh... det handler vel mest om dovenskab fra min side.

  SvarSlet