Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighedertorsdag den 20. maj 2010

BOGANMELDELSE


" En bog om strikningens uendelig muligheder. Formgiver Britt-Marie Christoffersen deler ud af sine nyskabende teknikker og mønstre - strik som du aldrig tidligere har set mage til.
Lad dig inspirere af farver, former og flader"

Ovenstående er teksten på bagsiden af bogen "Stickning - et hantverk at utveckla" af Britt Marie Christoffersen.

Bogen er en guldgrube af sjove mønstre, teknikker og ideer. Retstrik i hendes fortolkning giver helt nye muligheder. Enkle teknikker giver det strikkede uventede og fantastiske udtryk. Det kan egentlig ikke beskrives, det skal ses!

Udgiveren, "Hemslöjdens förlag" forventer at bogen bliver en ny strikkebibel, og jeg er ikke utilbøjelig til at give dem ret. Jo mere du kigger, jo flere muligheder ser du.

Bogen er på 223 sider, indbundet og har utrolig mange flotte billeder. Teksten er på svensk og det afskrækker nok mange, men med adgang til diverse "ordbøger" på nettet skulle det være muligt  at "læse" bogen.

Ulrika Svensson , Svensk Slöjd, Hemslöjdens Förlag har venligst givet tilladelse til, at jeg må oversætte en enkel opskrift. 
Har du lyst til at strikke noget, der ligner billedet i øverste venstre hjørne, så skal du have fat i 2 strømpepinde, 2 (eller flere) farver garn i strømpegarnstykkelse, og være klar til næste uge.

Strikketøjet er yderst velegnet for dem, der ikke strikker når det er varmt, for dette strikketøj har nemlig rigtig mange huller!!!

Vi høres ved og rigtig god pinse til alle.


2 kommentarer:

  1. jeg har også bogen og er lige så begejstret som dig. Du skulle have set hendes udstilling i Silkeborg sidste år. Jeg har billeder på min blog fra febr. 09. Vi var mange som var målløse!

    SvarSlet
  2. Tak for tippet om besøg på din blog. Det er fantastiske billeder. Den udstilling ville jeg rigtig gerne have set.

    SvarSlet