Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighedersøndag den 9. maj 2010

MORS DAG / TID
Selv om vi ikke rigtig har fejret mors dag efter mine døtre er flyttet hjemmefra og de selv er blevet mødre, så blev jeg noget overrasket idag.
Jeg fik uventet besøg. Begge piger og verdens dejligste Amalie (4 år) overraskede mig med denne blomst. Smuk ikke?
Jeg sidder lige nu med den dejligste følelse indeni, og bliver glad når jeg kigger på blomsterne.
Men det er egentlig ikke så meget blomsterne der betyder noget. Det, der betyder allermest for mig er at vi har brugt tid på hinanden. Jeg er meget bevidst om, at det kan være svært at finde tid til disse overraskende besøg, når man er småbørnsfamilie med fuldtidsjob. Der er så meget andet, der skal klares på fridagene. Men i dag fik jeg masser af tid til samvær, nydelse og afslapning
Når vi er sammen i familien, er det ofte planlagt lang tid i forvejen, i hvert fald hvis alle skal være med. I dag føler jeg mig så uendelig rig. Jeg har brugt tid sammen med mine dejlige døtre, jeg har siddet med klistermærker, farver og bunker af tid sammen med Amalie - som nød opmærksomheden i fulde drag.
Uden at lyde rørstrømsk, så tænker jeg på - hvor rig jeg er på glæder. Ofte kan hverdagens "jeg skal også nå" -ting fuldstændig overskygge de små glimt af lykke. De spontane knus, de gode samtaler, de dejlige overraskelser, omsorg og respekt for hinanden - ikke bare i familien, men også fra gode venner og kolleger. Vi er faktisk ganske rige, hvis vi tæller de små lykkestunder med.

Så jeg har bestemt mig for at samle på lykkestunder - også de små

1 kommentar:

  1. Jeg havde også en rigtig dejlig dag!!! KNUS Mil

    SvarSlet