Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighedertorsdag den 28. juli 2011

SJAL I NEVERKONT - SIDSTE RÆKKE

Så er det tid for sidste række på sjalet.
Jeg har valgt at kanten skal være lige, men i princippet kan man egentlig bare lukke maskerne af og dermed få en takket kant foroven.

Den lige kant strikkes som en almindelig række, DOG med den undtagelse at der lukkes en maske af i begyndelsen af hver retsidepind. Den almindelige række starter også denne gang med at slå 20 nye masker op... osv
Felterne hælder mod venstre.

Dagens arbejde ser sådan ud.


Indlægget her er skrevet på trods af og i stille respekt for ofre og pårørende til den tragiske hændelse i Norge.

I ønskes en god dag
Ingerlise

3 kommentarer:

 1. Ja, livet går ikke helt videre på samme måde som før, når noget så ufatteligt tragisk sker. Alligevel fortsætter vi jo alle med hverdagen i små bidder.
  Tak for instruktionen - jeg strikker på livet løs og har fået sorteret en masse rester, men det bliver et langtidsprojekt, for jeg har tænkt at det skal blive stort som et tæppe. Nu må vi se, hvor langt tålmodigheden rækker, før jeg strikker den afsluttende række :-) Men som tidligere skrevet: Dejligt at du gider inspirere :-)

  SvarSlet
 2. Kære Liberta alias Pia.
  Tak for din kommentar. Den er desværre ikke kommet på bloggen. Grund? Helt sikkert mig og så nogle "knapper". Teknik er mildest talt ikke min stærke side. Beklager

  Til Strikkeheksen
  Det er netop det gode ved denne type strik. Det kan lægges til side når andre projekter presser sig på. Her behøver du ikke at finde ud af hvor du er i mønsteret, du kan bare fortsætte.
  Ind imellem er det netop den type arbejde vi har brug for. Heldigvis er der ikke noget strikkepoliti der tjekker den slags!

  SvarSlet
 3. Hej Ingerlise. Jeg skulle bruge en opskrift på neverkont, og fandt din gode blog. Jeg strikker i kunstgarn fra Hjertegarn med kun 6 m/12 p. Det gi'r en sjov effekt. Har også fundet en opakrift i hendes verden på en halsedisse, hvor man starter med en række trekanter, hvilket giver en lige kant.

  SvarSlet