Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighederonsdag den 20. juli 2011

SJAL I NEVERKONT 3Hermed tekst til 3. række.
 (Håber, egentlig at du er ude i det gode vejr!)
Slå 20 m op som du gjorde i forrige række. Strik vrang til den sidste af de nye masker og strik den vrang sammen med en maske fra firkant/felt. Vend.
1 ret løs af og strik ret til sidste maske, der strikkes vrang (lænkekant). Strik således til alle masker i firkant/felt er væk - altså som du plejer!
Nu skal der strikkes masker op, men denne gang strikkes de op fra vrangside. Lad højre pind glide under garnet og stik pinden fra retside (vender væk fra dig selv) op under de to lænker. "Strik" nu en vrangmaske. Strik 20 masker op og strik som før - altså sammen på vrangside. Synes du det er for akavet, så brug en hæklenålStrik masker op fra næste firkant/felt og strik 40 pinde lige op. (Lænkekant) 

Dagens arbejde ser sådan ud:


 Strik nu frem og tilbage i rækker indtil der er 11 firkanter/felter på pinden. Du kan selvfølgelig slutte med det antal du ønsker. Sidste række skal hælde mod højre.

Alle felter behøver ikke at være strikket i glat. Du kan sagtens lægge et hulmønster eller et par snoninger ind i dine firkanter/felter. Du bestemmer !!!

Vi fortsætter i næste uge. Hav det godt så længe

3 kommentarer:

 1. Jeg vil bare sige tusind tak for inspiration - jeg er dykket dybt ned i garnkistens dyb og har fundet mine uldrester - jeg forestiller mig sådan et kæmpe tæppe-agtigt sjal, der skal give mig omsorg i sofaen til vinter :-)

  Dejligt, at du gider og orker :-)

  SvarSlet
 2. Selv tak. Det er netop kommentarer som din, der gør at jeg har lyst til mere.Jeg kan næsten mærke forventningen når der dykkes ned i garnkurven.
  Tak for det
  Ingerlise

  SvarSlet
 3. Hej Ingerlise
  Så er jeg kommet med om end lidt forsinket. Det er dejligt at høre fra dig igen og godt at se, at du igen øser af din store viden. Jeg synes blogge som din er rigtig spændende, for man ved aldrig hvad du disker op med.

  SvarSlet