Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighedertirsdag den 16. oktober 2012

JEG HAR LYST TIL......Klar til workshop.... Jeg har i aften holdt den allerførste workshop her hjemme i mit "værksted".

Jeg har haft besøg af en fantastisk strikkeklub -en flok videbegærlige og dygtige piger:), der gerne ville inspireres og lære noget om Freeform.

Jeg er virkelig imponeret over at der holdes gang i en klub, hvor medlemmerne kommer fra bl.a Odense og Vejle.
Hvor er det dejligt at høre, at man trods travlhed og transport, holder fast i at mødes hver anden uge, og at der også er tid til at tage på "udflugt" sammen. Respekt for det!!!

Det blev en rigtig dejlig aften, hvor hæklenålen kom frem i lyset... Aftenens replik kom ganske spontant: Jeg har lyst til en STANGMASKE:)
Så blev der ellers grinet igennem! Jeg er sikker på, at den replik af og til vil dukke op i strikkeklubben til glæde og grin.

At have lyst til.... er ikke det værste man har!

4 kommentarer:

 1. Det var også en helt fantastisk aften. Tænk sig, at kunne gå fra "at gå udenom", til at være klar til "at vælge til".
  Tusinde tak fordi du lukkede os ind i dit univers.
  De bedste hilsner
  Lærke

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, det var berigende at møde jer:)

   Kærlig hilsen
   Ingerlise

   Slet
 2. Det var så hyggeligt, og nu skal der hækles og så er det altid dejligt med nye tips og tricks i. Helt igennem en fantastisk aften, hvor der blev strikket/hæklet mere end gennemsnittet.
  Mange hilsner
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler, hørte godt at du ville investere i en hæklenål eller to:)
   God hæklelyst

   Slet