Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighedertirsdag den 5. oktober 2010

SKOLETID

I dag er der meget snak om skole i både TV og radio. I medierne handler det mest om de små, men her på bloggen skal det handle om de store.
Vi store må også gerne komme i skole. I skolen for store må man: Drikke kaffe eller te, spise frugt eller kage, spørge uden at række fingeren op først, grine højlydt, hygge sig, lære noget nyt eller få gentaget noget man havde glemt, man vidste.
Skolen for store foregår hos Tante Grøn.

Jeg er glad for at blive indbudt til at undervise på workshops, igen i år. Det er meget inspirerende at møde andre strikkere og så er det altså bare så hyggeligt. Strikkere skaber en god stemning, når bare de får lov til at strikke!!!!

Det ville være hyggeligt at se nogen af jer - sådan rigtigt!

Hvad skal der til, for at en workshop er god for dig?

5 kommentarer:

 1. For det første skal jeg ikke have for lang transporttid til den (Odense ligger hverken i nærheden af mig eller mine børn/børnebørn), men det var jo nok ikke det, du mente ;-)
  Den skal lære mig noget lidt ud over det sædvanlige. Jeg har mange års strikkeerfaring og vil gerne have lidt udfordring. Det er vigtigere for mig at lære end at mødes og hygge. Det er vigtigt, at underviseren er velforberedt og engageret og der må meget gerne følge lidt teori med og evt. boganbefalinger og evt. links.
  Men det er jo lige sådan, du gør, så det kan du vel ikke bruge til så meget :-)

  SvarSlet
 2. Jo, jeg kan bruge alle kommentarer. Det er jo egentlig også rart at vide at det er ok at tage teorien med.
  Så tak for din kommentar Ann

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun tilslutte mig ovenstående kommentart. Jeg kører gerne efter et god work shop, men ikke en lang arbejdsdag, og da slet ikke når man skal afsted næste morgen igen.

  SvarSlet
 4. Uha nu må du lige lide under, at jeg er igang med at sammefatte mine egne undervisningsevalueringer :-)

  Fornuftig pris i forhold til materialer/deltager antal/tid. Jeg er helt med på at betale 600-1000 kr for en heldagsworkshop med 6 deltagere. Personligt har jeg skepsis overfor 15 deltagere og en underviser.

  En klar udmelding om fagligt niveau på forhånd, så underviseren ikke spilder tid på at lære nogle at slå masker op på et kursus i f.eks. flerfarvestrik.

  At indholdet stemmer overens med kursusbeskrivelsen.
  En underviser der er velforberedt, engageret og har autoritet til at bede storskvaldrende kvindfolks stoppe deres snak.

  SvarSlet
 5. Hej søde Ingelise... mine nye strikkepinde er kommet 'hjem' - mange, mange tak for den fine gave. Glæder mig meget til at få dem i brug - osse tak for det fine kort ☺

  SvarSlet