Her handler det om hverdag, strik, hækling, freeform, strikkebøger, teknik, fif, detaljer og andre finurlighedertorsdag den 11. februar 2010

Velkommen

Velkommen til min nye blog, der skal handle om min store passion - nemlig LEG MED GARN.
Det skal handle om strik, om hækling, om freeform, om værktøj, om bøger om..? - Ja du skal være med til at bestemme en del af indholdet! Hvordan det?
Jo, det vil glæde mig meget, hvis du vil stille spørgsmål til teknikker og andre finurligheder i forbindelse med bl.a strik og hækling. Skriv efter hjælp - også hvis du "bare" er gået i stå i en opskrift. Måske er hjælpen nær!

Jeg er en absolut ny blogger, så jeg bliver nødt til at lære alt det nye undervejs - og modtager gerne gode råd og livliner fra dig, der bare kan det med at blogge.
Jeg håber, at denne blog bliver til gavn, glæde og inspiration - engang

De bedste hilsner fra

Ingerlise

2 kommentarer:

 1. Hej søde :)
  Tillykke med din blog - den vil jeg følge med stor interesse. Endnu engang tak for et godt kursus igår. Os der tror vi kan fik udfordringer, tak for det. Jeg kunne jo ikke lade være med lige at begynde på sauberball sjalet igår. Det skarpe hjørne: hvordan slår du de nye masker op, mit trækker sig så kanten bliver stram?
  Hilsen Ann (TG)

  SvarSlet
 2. Godmorgen Ann

  Jeg slår op med enkel løkker, altså bare en løkke med enkel tråd. Lav god plads mellem hver løkke - dvs- slå løst op. Meget retter sig, når du strikker forbi hjørnet næste gang, men det må selvfølgelig ikke være for stramt.
  Tusind tak for i går, og tak for de søde ord.
  Ingerlise

  SvarSlet